Top Gun

Alltså jag älskar de här dräkterna! När dem kom så var det flera som ogillade dem, men jag gillar dem starkt!


19 dagar kvar tills DM Stockholm!

I love my team!


Emma!

Jag tänkte börja med en serie inlägg tillägnat de tjejer i mitt lag som har tävlar tidigare år och som ni kanske känner igen. Först ut är Emma!
Hon är en väldigt jordnära, snäll och omtänksam tjej som är grym på gymnastik. Hennes voltlängor är såklart lungt de bästa i laget.
Emma tävlade 2006 med Power Cheer and Dance Cougars, då dem vann DM, samt placerade sig bra på SM och EM.

Emma är en tjej man alltid kan vända sig till och prata, om alltifrån strunt till om man skulle må dåligt- dessutom är hon en av de mest kämpande cheerleaders jag känner. Jag är väldigt glad att få tävla tillsammans med en så duktig avancerad tjej.


Nfinity Evolution

Mina nya bebisar!!


Träning!

I Haninge, dags för träning med laget. C'moon. Såg startordningen för DM den 18e nu, vi är sist ut på mattan i vår klass.


Music music music!!

Vår musik 2012 är så jävla grymt bra! Kissar i ögat på förra årets. I love it!

Träning ikväll med finaste laget och tränarna.


Torsdag and Imma fixa ma hair!

Ok, ok- sorry, jag vet att det har blivit väldigt mycket "dagens lunch" senaste dagarna. Men det beror mest på att vi har varit på så bra och goda ställen, samt att jag har börjat äta mycket nyttigare och tränar ännu mer.
Vill ha snyggaste sexpacket tills DM ;) haha

Det blir att fixa håret idag istället, efter en hälsotallrik med Bee och Andy!


Lunch och stan med Anna

Idag lunchar jag med Anna, blir lite shopping och klippning sen också.

Senare är det flickis- träning och sen ikväll träning med laget.


Dagens lunch

Lunchar med min Bee i Liljeholmen. Räk och avocadosallad! Mums


Drop the bitchy attitude bitches ;)

Jag är förvånad över hur otroligt bitchigt det är inom cheerleading i Sverige. Främst tjejer har en förmåga att prata skit om andra som dem skall tävla mot, lagmedlemmar ur en annan förening, i andra lag dem inte ens möter själva eller personer som dem till exempel är avundsjuka på.
Men varför är det såhär? Landet vi tävlar i är ju inte så stort, och vi är ju väldigt tävlingsinriktade. I get that!

Men vi alla älskar ju, förhoppningsvis, det vi gör. Varför inte visa stöd för andra i en sport som har så mycket fördommar mot sig? Varför inte visa beundran för dem som är duktiga på det dem gör?

Jag tycker en del av spänningen såklart ligger i att konkurera mot andra lag i sin klass, men jag tar ut det på mattan. Eller skvallrar med kompisar, på ett rättvist tävlingsinriktat sätt.

I also get snacket, vi tävlar ju MOT varandra. För vissa kanske gossip är en del av cheerleading. Spänningen. Konkurensen. Men inte skitsnack och bitchiness heller?

En roliga detalj är ju dessutom att många faktiskt vandrar runt mellan föreningar och byter lag, i vissa fall till ett lag eller förening man tidigare tävlat mot.
Det borde väl kunna leda till att det blir bättre band emellan alla?

Bitchiga blickar och dålig attityd är bara otroligt patetiskt.

Cheerleading is life and love!


Madde och Angie

Langar en bild från helgens träningar med laget. Kan ni fatta att det snart är DM?


Känns bra!

Idag köpte jag mat och gav till en hemlös, det kändes väldigt bra och han blev jätteglad. Kan inte alla som läser detta göra precis samma sak ifall DU går på stan och ser en hemlös? Jag tror det hjälper mer än pengar för stunden. Man har ju sällan lösa pengar heller.

Förövrigt så kämpar jag på nu med bland annat mina flickisar, aj vad kroppen gör ont!
Och folk- 30 dagar kvar tills DM nu! HCE Tornados <3


Winter Games med Dragons

Gjorde min första extension- libb någonsin med några från Dragons. Glad kille här! Så impad av dem.


Winter Games lördag

Några snygga Dragons- gurls.


Winter Games fredag

Var på Winters Game idag på Sthlmsmässan med tjejerna mina. Vi hade så kul!! Tittade på grymma Dynamites, några andra lag, lekte runt, träffade Bamse, körde Amerikans Fotboll(askul!!!) och hade en allmänt grym dag. Loved it!


Inventering is fun... Almost ;)

Var förbi Älvsjömässan lite snabbt idag och träffade några snygga tjejer som går i Dragoons nu ;) Gillar deras färger starkt! Sen så var det dags för inventering med alla bästaste tjejer i laget. Det var både HCE och några från Twisters som jobbade tillsammans.


Typ ok!

Igår var jag ute och åt med Bee och Andy i Haninge, vi hamnade på det här stället... Grymt bra var det!


2011- året som var!

Har inte uppdaterat något, vilket inte heller var planerat. Tog ledigt från allt under jul- nyårsveckan. Men nu är januari 2012 här äntligen!!

2011 var ett händelserikt år, på många nivåer. Igår tänkte jag "vilket jävla skitår !", men så klart så fanns en del ljuspunkter fast dem mesta gällde att kämpa.
Det var även mitt första tävlingsår inom cheerleading och öppnade upp till en värld jag aldrig trodde fanns.
Trots att det gick skitdåligt på DM 2011 med en storförlust mot Dolphins som verkligen var värda sitt guld, så var det avsparken mot något bättre. I juni förra året så tog ett positivt lag mattan på RM i Malmö och vi lyckades ta oss till en 6:e placering. För övriga HCE lag gick det ännu bättre. Det är jag väldigt glad för! Det var en superkul resa.

Under året som gick så raderade jag bort folk som var en negativ influens och som var farliga. Jag siktade mot att må bättre, och jag kom närmre mig själv och flera fina människor.
Jag har verkligen en så fin familj och de bästa vännerna man kan önska sig!

På hösten 2011 så sattes ett helt nytt Tornados samman, och jag träffade så otroligt fina, roliga och omtänksamma nya cheerleaders. Jag är så stolt över vårt lag och jag kan knappt hålla mig tills DM 2012 i Västerås!
Jag är känd i laget som den som konstant är taggad o'boy vad taggad jag är ;D

Puss alla!!
Here we go, cheers for 2012!


RSS 2.0