Sjukis

Jag hatar att vara sjuk! Så otålig att bli frisk för att få köra med mitt fina lag igen, grymt tråkigt är att bara sitta och titta på. I helgen handlade jag upp halva Apoteket, as U may see


Helgen

Helgen med träningarna fre o lör me laget har varit helt awsome <3 Vi är bäst! Kan knappt vänta tills nästa träning. I övrigt så var helgen helt ok, jag och några vänner drog till rockklubben Rocks. Det va nice!


Britney Spears Femme Fatale World Tour 2011

Britney var helt otroligt A M A Z I N G som vanligt, och jag tyckte bättre om denna konserten än hennes förra. Så bäst. 


 

It's Britney bitch!

O hello there Torsdag

Cheerboy här, allt bra där ute med alla? Har lunch nu, sitter och funderar lite och laddar batterierna. Som jag längtar tills nästa cheerträning! 
 

Hoppas att ni gillar nya bloggen! Spana in coolisch brudarna här över som har fixat den ;D Bästaste Vilgott och Charlie i mitt lag <3

Nu ska jag "gitta", hööörs då! ;)

Känner sån...

lycka när jag tränar med er, laget! Under en tung vecka så är det verkligen kvällarna då man får träffa er och träna tillsammans som jag ser fram emot. Cheerleading- säsongen 2011- 2012 är nu i full gång. Let's kick it!

Yepp yepp

Här e nya snygga bloggen då, hope you like it! Snygga Verran och Charlie gjorde designen(mer om dem snart!). Är påväg hem nu, smått väldigt trött! Men supertaggad för imorgon kör laget träning igen. Två hela dagar utan cheerleading är totally för mkt! Godnatt y'all!


Busigt!

Är inne och busar lite på Kalles blogg under tiden kom jag slänger in headern åt honom. Kalle alltså... hur ska man beskriva honom? Glad, Sprallig och försöker alltid göra sitt bästa samtidigt som han ler och skrattar hur det än går. En sådan person som alltid försöker, och ger sig inte!

Jag och Kalle går alltså i samma lag på Cheerleadingen, dvs. Tornados!

Mer om oss kommer du säkert få läsa om i Kalles blogg här, och vill ni läsa mer om mig och Charlene (Tornadosmedlem) så kan ni ju klicka er in på våran blogg som också handlar lite om cheer.

Puss och Kram Kalle och lycka till med bloggningen!!


Klart att en cheerleader måste vara fit! Så jag tränar varje dag, och se, det ger resultat!!!

Läs min blogg här! 

RSS 2.0